У Львові поліція і ДСНС виїжджали на виклик до жінки з психічними розладами

Новини 03 Лютого, 2020 318

Фото ілюстративне з відкритих джерел

За добу рятувальники двічі виїжджали на виклики, щоб надати доступ до зачинених помешкань

У Львові за минулу добу, 2 лютого, підрозділи ДСНС двічі виїжджали на виклики, щоб надати доступ  працівникам поліції до зачинених квартир у житлових будинків, де перебували люди.

Як пише «Четверта студія», у ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що 2 лютого  о 20.35, надійшло повідомлення про те, що в місті Львові по вул. Довженка, 18 на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, зачинилась та не відчиняє двері квартири № 47, 38-річна власниця. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою висувної драбини надано доступ працівникам поліції для потрапляння в квартиру, де знаходилась власниця та потребувала психіатричної допомоги.

Цього ж дня, 2 лютого об 11.04,  надійшло повідомлення про те, що в м. Червонограді по вул. Грушевського, 6 на четвертому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку зачинився та не відчиняє двері квартири № 29, 53-річний власник. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою автодрабини надано доступ працівникам поліції для потрапляння в квартиру, де знаходився власник, медичної допомоги не потребував.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,