Новини

У Львові почастують Святою Вечерею тих, хто потребує

 Як повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР, різдвяні святвечори для потребуючих в цьому році організовують Український католицький університет, Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», БФ «Справа Скарбека». На Різдво, 7 січня, вже традиційно у храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться різдвяний обід. Його організовує Спільнота Святого Егідія. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Зокрема, для найбільш потребуючих відбудуться:

– Святвечір в Українському Католицькому Університеті (вул. Хуторівка, 35а, приміщення філософсько-богословського факультету). Його організовують орієнтовно для 300 потребуючих. О 14.00 год. відбудеться спів різдвяних колядок, о 15.00 год. – святкове богослужіння, а о 16.00 год. розпочнеться вечеря.

– Святвечір для потребуючих від БФ «Справа Скарбека» (в приміщенні за адресою: вул. Клепарівська, 33 – це двоповерхове приміщення поруч із готелем «Власта»). За попередньою інформацією, святвечір організовують для понад 50 потребуючих.  Початок – о 14.00 год.

– Святвечір в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а). Вечерю організовують орієнтовно для 35-40 осіб, які отримують в Центрі соціальні послуги. Початок – о 19.00 год.

– Святвечір від ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя». Відбудеться у приміщенні Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17). Початок – о 15.00 год.

На Різдво Христове, 7 січня, потребуючі зможуть покуштувати різдвяні страви за святковим різдвяним обідом, що його традиційно організовують храм Покрови Пресвятої Богородиці та Міжнародна мирянська спільнота Святого Егідія. О 15.00 год. у Храмі (вул. Личаківська, 175) цьогоріч за різдвяні столи сядуть близько 300 потребуючих.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині ветерани війни та члени їхніх сімей можуть отримати кошти на підтримку підприємницької діяльності (відео)

Після півторарічного проведення у зоні бойових дій Ігор продовжив працювати на підприємстві. Детальніша інформація про…

53 хв. тому

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

9 години тому

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

21 годину тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

21 годину тому