У Львові підміняють автентичну бруківку на вулиці Шевченка кам’яним сміттям (ФОТО)

Новини 14 Листопада, 2020 2 938

Фото: ФБ/Лев Данилович Львівський

Поліцію закликають зафіксувати факт крадіжки

У Львові з вулиці Шевченка крадуть австрійську бруківку, натомість кладуть “кам’яне сміття”.

Як пише “Четверта студія”, про йдеться у дописі Лев Данилович Львівський у ФБ.

«Вулицю Шевченка розібрано від церкви Анни до вул Ярослава Мудрого, бруківку чорну базальтову, якою 100% була забрукована вулиця Шевченка вивезено (викрадено) на міфічні склади. Після пікетів на вул. Степана Бандери і, як наслідок депутатське звернення Синютки, щодо зникнення бруківки на вул. Шевченка повертають бруківку і вивантажують насипом трішки вище. Але що повертають? Ось тут головне ! Повертають не чорну базальтову (найдорожчу в Європі), а сіру гранітну в кілька разів дешевшу!»,- зазначається у дописі.

Як наголошує Лев Данилович Львівський, «ось концепція злочину, ось для чого бруківку вивозять на міфічні склади. Насправді на сортувальні склади з яких найдорожча і конденційна, правильної форми безслідно зникає! Десятки квадратних кілометрів, мільйони євро!  А бракована, побита, різних форм та типів каменів, коротше кажучи, некондиційне сміття частково повертається на львівські вулиці. Безперечно, що цим кам’яним сміттям неможливо якісно викласти дорожнє полотно, (та ніхто і не намагається, ці кам’яні осколки просто заливають бетоном) – ось вам львів’яни ломіть собі ноги і розбивайте автомобілі. А влада Львова уже 15 років продовжує нещадно обкрадати місто Львів!».

Він також зазначає: львів’яни будьте відповідальними – прийдіть 22 листопада, проголосуйте, змініть злодійську владу, не давайте насміхатись над собою!

«На фото видно різницю привезеної бруківки з сірого граніту – та ту, що ще не розібрали і не викрали з чорного базальту. За якою полюють європейські старовинні міста, бо ця бруківка добувалась до другої світової війни в Австрійських Альпах. Зараз кар’єри зачинено. А бруківки для реставрації доріг в історичних містах Європи немає ніде, окрім Львова. Нам же потрібно, нас влаштовує смердючий асфальт, чи жахливі бетонні плити. А ще «маленька» деталь; і асфальт і бетонні плити купуються з бюджету жителів Львова! А «вічна» бруківка зникає і кошти залишаються в кишенях Львівської влади, яка гучно розказує, що створює надсучасний «креативний» простір. А насправді просто краде і бреше», – зазначає автор допису.

«Громадо Львова – усі на вибори переоберуть владу Львова, злодіїв у тюрми, а не до влади!», – наголошується  у дописі.

Увага ЗЛОЧИН !
Поліція у Львівській області невже ж ви нічогісінько не бачите ?
Ви ж отримуєте зарплатню за роботу…

Опубликовано Львом Данилович Львівським Вторник, 10 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: ,