Новини

У Львові під час засідання суду жінка порізала вени і закривавленими руками кинулася душити секретаря

У Львові під час засідання Львівського апеляційного суду одна з присутніх у залі жінок намагалася накласти на себе руки. Вона порізала собі руки, після чого спробувала викинутися з вікна.

Апеляційний суд розглядав цивільну справу за апеляційними скаргами на заочне рішення Франківського районного суду про визнання права власності та відшкодування моральної шкоди. Жінка, яка порізала собі руки, виявилася матір’ю відповідача і не мала відношення до судового процесу.

Як повідомляє портал «Судова влада України», в провадженні Львівського апеляційного суду перебуває цивільна справа за апеляційними скаргами відповідача Г. представника ПП «Санні», третіх осіб К., К. на заочне рішення Франківського районного суду м. Львова від 18 червня 2018 року у справі за позовом ТзОВ «Ресторан Беркут» до Г., третя особа ПП «Санні», К., К. про витребування майна з чужого незаконного володіння, визнання права власності, вселення та відшкодування моральної шкоди.

«Під час розгляду апеляційних скарг, після оголошення рішення, прийнятого колегією суддів за наслідками заявленого чергового відводу, мати відповідача  громадянка Г.Ю., яка не є стороною у справі, вискочила на лавку в останньому ряду, викрикуючи, принесеним нею розкладним ножем порізала собі руки так переступаючи лавками по рядах, закривавленими руками кинулась на секретаря судового засідання, намагаючись вискочити у вікно.

Внаслідок таких дій громадянки Г.Ю. із застосування предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, розгляд справи було зірвано, а також не відбулися інші судові засідання, призначені цією колегією суддів. На місце події були викликані працівники поліції та невідкладної медичної допомоги», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

7 години тому

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

19 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

20 години тому