Новини

У Львові пасажир маршрутки затримав «щипача»

У Львові дільничний офіцер поліції викрив зловмисника, причетного до «кишенькової» крадіжки у маршрутці.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, під час проїзду у маршрутному таксі з сумочки однієї з пасажирок було викрадено гаманець з грошима.

Як зазначається, подія сталась 27 лютого близько 7.40 у маршрутному таксі. Дорогою на роботу дільничний офіцер поліції відреагував на заклики про допомогу однієї з пасажирок маршрутки, котра заявила, що у неї з сумочки було викрадено гаманець з грошима.

Поліцейський затримав зловмисника та викликав на місце події слідчо-оперативну групу. Встановлено, що до скоєння крадіжки причетний 41-річний мешканець Львова. Речові докази у нього вилучені.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Довідково. Кишеньковий злодій (сленг — щипач) — злочинець, що спеціалізується на крадіжках з кишень або сумок, які перебувають безпосередньо при потерпілих. Кишенькові злодії вважаються елітою злочинного світу.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

10 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

10 години тому