У Львові немовля, яке залишили у “Вікні життя”, усиновить родина

Новини 19 Серпня, 2022 76

У Львові немовля, яке залишили у "Вікні життя", усиновить родина

У Львові немовля, яке напередодні Великодня залишили у “Вікні життя” дитячої лікарні, невдовзі усиновлять. Родина зможе забрати хлопчика до нової домівки у вересні.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, пише Четверта студія.

Тримісячного хлопчика залишили у “Вікні життя” лікарні святого Миколая 23 квітня. Тоді медики зауважили, що дитина була гарно доглянута. Вони зателефонували в поліцію та міське управління “Служби у справах дітей” та повідомили про ситуацію. На початку літа хлопчика перевели з дитячої лікарні у Будинок дитини.

Після першого візиту в Будинок дитини подружжя-кандидати відразу вирішили, що хочуть прийняти дитину в родину. Відтоді майбутні батьки регулярно навідуються до хлопчика та проводять з ним час. Подружжя зможе забрати його в нову домівку у вересні, коли вступить у дію рішення суду.

“Ми радіємо кожному випадку, коли дитина знаходить люблячу сім’ю. Це подружжя було у черзі для кандидатів на усиновлення, і вони дочекалися свого щастя – скоро чоловік та дружина возз’єднаються з дитиною. Ми бажаємо їм сімейного затишку, любові та радості”, — повідомляють в управлінні “Служба у справах дітей”.

Загалом у Львові зараз проживає 315 сімей-усиновителів, у яких виховують 392 дитини.

Коментарі

Позначки: ,