У Львові наступного тижня дадуть старт будівництву найбільшого в Україні ІТ-парку

Новини 22 Червня, 2018 82

Фото Lviv IT Cluster, ІТ Park

У Львові 30 червня на місці будівництва ІТ-парку закладуть пам’ятну капсулу.

У Львові, 30 червня, на вулиці Стрийській-Чмоли-Луганській розпочнуть будівництво наймасштабнішого інфраструктурного проекту львівської ІТ-індустрії ІТ-парку.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий написав на своїй сторінці у Facebook.

«30-го червня закладаємо капсулу і даємо старт одній з найбільших девелоперських інвестицій в галузі ІТ в Україні. Новий львівський ІТ-парк це: 14 тисяч робочих місць; інвестиція 160 млн дол; новий Центр науки та корпус університету», – зазначає Андрій Садовий.

За інформацією Lviv IT Cluster, ІТ Park, парк розміщуватиметься у квадраті між вул. Стрийською, Чмоли, Луганською та Козельницька. Від нього буде зручно добиратися до  аеропорту, залізничного вокзалу, університетів та до центру міста.

Фото Lviv IT Cluster, ІТ Park

ІТ-парк у Львові

30-го червня закладаємо капсулу і даємо старт одній з найбільших девелоперських інвестицій в галузі ІТ в Україні. Новий львівський ІТ-парк це: – 14 тисяч робочих місць;- Інвестиція 160 млн дол;- Новий Центр науки та корпус університету;- Локація: вулиці Стрийська-Чмоли-Луганська. Великий респект Володимиру Женчаку (засновнику та співінвестору ІТ-парку), Lviv IT Cluster та Посольству Канади в Україні, які проробили гігантську роботу і затягнули в Україну одного з найбільших девелоперів світу. Буде круто!

Опубліковано Андрій Садовий П'ятниця, 22 червня 2018 р.

Коментарі

Позначки: ,