Новини

У Львові напали на трьох контролерів Садового (ВІДЕО)

У Львові  5 березня, в тролейбусі №22, невідомий пасажир напав на трьох контролерів, коли вони працювали на лінії. Одного з них порушник вдарив в обличчя. Це сталося близько 19.00 на вул. Митрополита Андрея

Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор», пише Четверта студія.

«Ми з колегами здійснювали перевірку оплати проїзду. У салоні транспортного засобу був один з пасажирів, який мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння та вів себе агресивно. Ми підійшли та попросили поводити себе ввічливо і не кричати у транспорті.

На наше зауваження пасажир почав лаятися і погрожувати нам. Крім того, влаштував шарпанину, наніс удар кулаком в обличчя одному з інспекторів-контролерів, намагався зірвати нагрудну камеру та вирвав з рук телефон, коли той викликав поліцію.  На наступній зупинці ми запропонували пасажиру вийти з транспорту. Незабаром на місце події прибули працівники поліції для з’ясування обставин», – зазначила працівниця контролю ЛКП «Львівавтодор», яка працювала на маршруті.

Контролери звернулися з заявою до поліції. Правоохоронці проводять перевірку щодо цього випадку.

Нагадаємо, у Львові контролери почали працювати на усіх міських маршрутах з моменту впровадження безготівкової оплати проїзду в усьому громадському транспорті з 11 грудня минулого року. Станом на зараз на лініях працює 81 контролер. Вони допомагають водіям у роботі з обладнанням системи е-квитка, проводять роз’яснювальну роботу серед пасажирів та виявляють порушників оплати за проїзд у громадському транспорті.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

22 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

23 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

1 день тому