Новини

У Львові на чотири дні перекрили рух вулицею Сахарова

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від сьогодні, 21 серпня, з 07.00 год і до 23.00 год. 24 серпня буде перекрито для руху транспорту частину вул. Сахарова — на ділянці від вул. Нечуя-Левицького до вул. Горбачевського. Про це інформує прес-служба ЛМР.

У зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт, від сьогодні, 21 серпня, з 07.00 год і до 23.00 год. 24 серпня буде перекрито для руху транспорту частину вул. Сахарова — на ділянці від вул. Нечуя-Левицького до вул. Горбачевського.

Роботи виконує ТзОВ «Онур».

Об’їзд здійснюватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху. А саме по вул. Нечуя-Левицького — Чупринки — Горбачевського. Трамвайні маршрути № 3, 4, 9 курсуватимуть без змін.

Як повідомили у ЛК АТП № 1, у зв’язку з перекриттям для руху транспорту частини вул. Сахарова — на ділянці від вул. Нечуя-Левицького до вул. Горбачевського, схеми руху автобусних маршрутів № 9 та № 45 будуть тимчасово змінені.

Зокрема, у напрямку від вул. Княгині Ольги до центру обидва маршрути об’їжджатимуть перекриту ділянку по вул. Горбачевського, вул. Чупринки, вул. Бандери і далі за звичним маршрутом.

У напрямку з центру автобуси маршруту № 9 курсуватимуть без змін, а автобуси маршруту № 45 з центру об’їжджатимуть по вул. Нечуя-Левицького, вул. Котляревського, вул. Чупринки, вул. Горбачевського.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

9 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

11 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

11 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

11 години тому