Новини

У Львові митний брокер «погоріла» на євробляхах

У Львові митного брокера затримано за вимагання хабара в розмірі 900 доларів США.

Як повідомляє “Авто Євро Сила Львів” на своїй сторінці у Facebook, «Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури Львівської області, 30 січня  задокументували митного брокера, що визначена за відділом митного оформлення «Скнилів» митного поста «Західний» Львівської митниці ДФС – Чорну Олену Анатоліївну, яка вимагала неправомірну вигоду за сприяння у пришвидшеній процедурі розмитненні автотранспортних засобів у відповідності до вимог Законів України №№ 8487 та 8488 про внесення змін до Податкового та Митного кодексів України щодо легалізації автомобілів з європейськими номерами».

Скриншот/Facebook

«Було викрито «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 900 доларів США за сприяння у пришвидшенні процедури розмитнення автотранспортних засобів, так званих «євроблях» за пільговим порядком розмитнення», – зазначається у дописі.

Грошові кошти та речові докази вилучено з місця події. Встановлюються інші посадові особи причетні до розподілу коштів, отриманих у якості неправомірних вигод. Тривають подальші слідчі дії.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко
Tags: Львів

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

12 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

12 години тому