Новини

У Львові можна доїхати до місця призначення вчасно і з комфортом 

Поїздки додому чи на роботу, на відпочинок з друзями чи до батьків завжди мають бути комфортними та зручними. Саме такі послуги надає сервіс таксі, який працює для клієнтів у нашому місті.

Львів – місто із великою площею й тому пересування по ньому без автомобіля не буде зручним. Якщо ж ви не маєте власного авто – потрібно вміти обрати таксі у Львові.

“Таксі Opti 579 завжди на вашому боці, коли ви замовляєте таксі. Замовляйте комфортні, швидкі та приємні поїздки з нами. Наші послуги прості, зрозумілі й надихають вас насолоджуватися кожною хвилиною шляху”, – йдеться на сайті компанії.

Для клієнтів працює зручний додаток, де можна обрати опцію розрахунку картою, готівкою або ж накопиченими бонусами. Також працює Служба підтримки клієнтів, де оператор допоможе вирішити будь-яке логістичне і не тільки питання. Загалом компанія працює ж працює у 40 містах України, а також у Польщі та Литві.

Компанія пропонує кілька видів тарифів, зокрема економ, стандарт, швидкий, комфорт та бізнес.

Вибираючи OPTI для ваших поїздок у Львові, ви обираєте надійність та професіоналізм. Ми прагнемо, щоб кожна поїздка була не тільки зручною, а й показувала найкраще, що може запропонувати місто. Незалежно від того, чи ви їдете в подорож історичними місцями Львова чи на ділову зустріч, з OPTI ви завжди в надійних руках.

Також можна і стати і водієм компанії.

“Ми руйнуємо стереотипи й пропонуємо новий підхід до спілкування і співробітництва. Для нас водій – це партнер! Успішний, задоволений та професійний. Водій Opti має безліч переваг та бонусів: знижки на товари, персональні бонуси, цікаві корпоративні заходи, привітання з днем народження та безкоштовні професійні тренінги. Для водія немає нічого неможливого!”, – повідомляють у компанії.

Opti таксі 579 знаходиться у пошуку водія на своєму авто і у нас дійсно є що Вам запропонувати, а саме:

  • Вільний графік роботи;
  • Велика кількість замовлень;
  • Лояльний % від виконаного замовлення.

Вимоги:

  • Знання міста;
  • Стаж водіння від 3-х років;
  • Особистий доглянутий автомобіль;
  • Наявність телефону на андроїд вище 7 версії.

Обов’язки:

Прийняття і виконання замовлень від людей, які хочуть замовити таксі по місту і за містом.

Робота в таксі – чудовий спосіб заробітку! Запрошуємо водіїв зі своїм авто приєднатися до нашої команди. Зручний графік, стабільний дохід та вигідні умови роботи чекають на вас. Приєднуйтесь до нас та почніть заробляти вже сьогодні! Для детальної інформації та реєстрації заповніть анкету на нашому сайті”, – переконані у компанії.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче заборонити Telegram

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

8 години тому

На Львівщині працює вітрова електростанція (ФОТО, ВІДЕО)

Працюємо над тим, аби зробити стабільнішою нашу енергосистему!

8 години тому