Новини

У Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (ВІДЕО)

Цього тижня у Малоголосківському парку продовжують косити високу траву. Допомагають у цьому комунальники з ЛКП «Зелений Львів». Кажуть, що у порівнянні з минулим роком зелені стало в рази більше.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Правду тут Львів.

Того року ми косили два-три рази. Цього року ми вже третій раз косимо. Трава росте й дуже багато дротів важко косити, дуже багато дротів. Але стараємося, робимо. Сьогодні ми ради не дамо, я думаю. Ще один день треба косити, – розповів працівник ЛКП «Зелений Львів» Мирон Гримак.

Додатково триває процес виготовлення нових дерев’яних скульптур. Зараз конструкції покривають спеціальним антисептиком для довготривалого збереження міцності та якості матеріалу. Також скульптор розповів, що це будуть за фігури та чому присвячений майбутній дитячий майданчик.

Перші фігури, які будуть встановлені це буде Оптімус Прайм та Бамблбі. Вони не будуть зовсім такими, як в мультику. Зовсім плагіат вже не будемо робити, оскільки авторське право й так далі. Тому вони будуть мати відголосок того, але будуть дуже подібними на них, – наголосив скульптор Антон Лубій.

Працівники управлінської компанії «Lev Development» кажуть, що вже є план робіт і на наступний тиждень.

На наступний тиждень також плануємо зрізку з вишкою за участи ЛКП «Зелений Львів» є в нас багато сухих дерев великих. Поріжемо та й будемо вивозити й будемо далі займатися парком, – повідомив голова управлінської компанії «Lev Development» Богдан Сороковий.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львів попрощається із захисниками Богданом Маркевичем та Романом Вовком

У середу, 2 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцями Богданом Маркевичем та Романом Вовком, які захищали…

2 години тому

У Львові відновили світлофорний об’єкт, який збив автомобіль

Ремонтна бригада ЛКП «Львівавтодор» відновила роботу світлофорного об’єкта на вул. Замарстинівській, 274, який було пошкоджено…

3 години тому