Новини

У Львові “ЛеоКарт” отримали лише 25 тисяч пенсіонерів

Станом на понеділок, 31 січня, е-квиток для проїзду в громадському транспорті Львова отримали 25 тисяч мешканців, близько 100 тисяч звернулися по нього. Про це у коментарі ZAXID.NET розповів директор міського департаменту мобільності й вуличної інфраструктури Олег Забарило, пише Четверта студія.

Пільгові категорії населення, тобто пенсіонери, учасники АТО, люди з інвалідністю та інші, зможуть їздити за своїми посвідченнями лише до 28 лютого.

«Щодня майже дві тисячі людей одержують свої транспортні картки. Але ми розуміємо, що зараз погіршується ситуація із Covid-19, тому стараємось, аби в межах пунктів видачі не було скупчень, і готуємо трохи менше документів, ніж могли би. Водночас, крім 17 точок, де ми видаємо е-квитки, відкриватимемо нові, наприклад, у місцях густої забудови. Додатково працюємо зі соціальними службами, щоб вони доставляти ці документи певним категоріям людей додому», – зазначив він.

Таким чином місто завершить перший етап запровадження персоналізованих карток для проїзду. Зазначимо, все, що потрібно, аби одержати «ЛеоКарт», – записатись в електронну чергу до найближчого ЦНАПу, прийти туди з оригіналами паспорта, ідентифікаційного коду, із посвідченням про право на пільгу та кількома кольоровими фото. Все сканують і повертають вам, грошей за виготовлення картки не проситимуть, адже для пільговиків вона безкоштовна.

Нагадаємо, електронний квиток мав запрацював у транспорті Львова 13 січня, проте його впровадження провалилось.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

33 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

39 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому