Новини

У Львові легковик потрапив у лещата вантажівки і трамваю без гальм (ФОТО)

У Львові 14 березня сталася ДТП за участі легковика, вантажівки і трамваю.

Як повідомив координатор ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, який виклав у мережу світлини з місця автопригоди, «14 березня о 18:15, по вул. Стуса – Липова Алея сталася ДТП без жертв».

Скриншот/Facebook

Фото: “Варта-1″/Ігор Зінкевич

Як повідомляє WN, «трамвай без гальм врізався в авто, яке перед тим вдарила вантажівка.

14 березня, ввечері на перехресті вулиць Стуса та Липової алеї сталась потрійна ДТП за участі трамвая №4, легковика та вантажівки. Внаслідок ДТП рух трамваїв № 4 та 8 був тривалий час заблокований. В авто перебувала дитина. На щастя, обійшлось без жертв.

Як розповів кореспонденту водій легковика, він їхав із Сихова в центр правою смугою. Відтак побачив, що з Липової алеї на вул. Стуса виїжджає вантажівка. Оскільки поворот наліво для вантажівки на цій ділянці заборонений, постраждалий перелаштувався в крайню ліву смугу, розраховуючи, що вантажівка з ним поїде в одному керунку. Однак у водія МАЗа, як виявилось згодом, був інший намір. Вантажівка несподівано зманеврувала наліво, щоб перетнути трамвайну колію і поїхати в бік Сихова. Як наслідок, вантажівка протаранила легковика в правий бік.

ДТП сталось на трамвайній колії. Отож, водій лековика (з його слів) згодом побачив, що трамвай, який їхав в бік центру, зупинився неподалік від місця аварії та висадив пасажирів. Після цього трамвай несподівано почав котитися вниз і врізався в авто. Керманич трамвая потім пояснив, що у вагона відмовили гальма.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

12 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

12 години тому