Новини

У Львові експериментують із подачею гарячої води по графіку

У Львові низка обʼєднань співмешканців багатоквартирних будинків (ОСББ) у Сихівському районі експериментують із подачею гарячої води по графіку.

Як повідомляє Tvoemisto.tv, у такий спосіб вони пробують економити, пише Четверта студія.

«Деякі ОСББ, які вже користуються індивідуальними тепловими пунктами, з метою економії встановлюють графіки подачі гарячої води. Приміром, є ОСББ, що на нічний період часу – з 23:00 чи 00:00 по 5 ранку – відключають подачу гарячої води, бо вважають, що мешканці в такий час не користуватимуться нею. Вони прийняли таке рішення економити. Ця система індивідуальних теплових пунктів – це програма, в межах якої можна передбачати подачу і зупинення на певний період гарячої води», повідомила керівниця Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк.

За словами голови Сихівської РА, зараз триває такий експеримент, і надалі зможуть зрозуміти, який відсоток вдається зекономити мешканцям.

Довідково. Індивідуальний тепловий пункт – це автоматизована модульна установка, що передає теплову енергію від зовнішніх теплових мереж (котельної) до системи опалення, гарячого водопостачання, вентиляції або технологічних процесів житлових та промислових будівель.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

24 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

1 день тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

1 день тому