Новини

У Львові до початку серпня обмежено рух транспорту на вулиці Зеленій

У Львові від сьогодні, 12 березня,  і до 1 серпня буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Зеленій (від будинку № 261 до житлового масиву «Пасічний»).

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, ЛКП «Львівавтодор» відновлює дорожньо-ремонтні роботи по вул. Зеленій (від будинку № 261 до житлового масиву «Пасічний»).

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт сьогодні, з 12.00 год, і до 1 серпня 2019 року буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Зеленій.

Роботи виконує ТзОВ «Онур». Об’їзд дороги відбуватиметься згідно з розробленою тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

Ілюстрація: ЛМР

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Нагадаємо, капітальний ремонт дороги від вул. Зелена, 261 до житлового масиву «Пасічний» розпочалися минулого року. У зимовий період роботи були призупинені.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

7 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

7 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

8 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

11 години тому