У Львові до кінця травня планують прибрати усі покинуті авто

Новини 06 Травня, 2021 569
Автомобіль “Жигуль”. Фото: відкриті джерела.

Автомобіль “Жигуль”. Фото: відкриті джерела.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, служби міста активно працюють над очисткою вулиць від покинутих авто. Станом на кінець квітня залишається 28 машин.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«На превеликий жаль, на прибудинкових територіях трапляються покинуті, старі автомобілі. Станом на зараз, щоб прибрати ці машини, активно працюють районні адміністрації та управління безпеки міста. Також співпрацюємо з поліцією, щоб віднайти власників авто. Далі, коли встановлюємо власника, звертаємося до нього з проханням самостійно забрати машину. Якщо ж він відмовляється, то залучаємо управління безпеки міста, і евакуатор забирає машину на штрафмайданчик.

Відзначу, що у нас було 54 покинутих авто. Ми зробили відповідні запити в поліцію і 20 автомобілів власники забрали самі, за що їм подяка. Евакуйовано силами управління безпеки міста із залученням евакуаторів 6 автомобілів. На кінець квітня у нас залишилося 28 автомобілів.

Цю роботу ми продовжуємо. Працюємо із встановленими власниками авто і працюють евакуатори там, де власників не встановлено. Плануємо до кінця травня цю роботу завершити», – розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Коментарі

Позначки: , ,