Новини

У Львові діятиме Положення про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам

У Львівській міській раді тривають консультації з громадськістю щодо проекту рішення виконавчого комітету «Про затвердження Положення про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам».

Про це інформує депутатський портал Львівської міськради.

Ініціатор консультацій: юридичний департамент Львівської міської ради. Як повідомив заступник директора юридичного департаменту ЛМР Мирослав Гавриляк, Положення про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам в місті Львові визначає порядок визначення та відшкодування збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам, які заподіяні вилученням (викупом) та тимчасовим зайняттям земельних ділянок, встановленням обмежень щодо їх використання.

«Розгляд документів з метою визначення збитків власникам землі та землекористувачам проводитиме комісія, склад якої затверджується рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради. Акт Комісії з визначення розміру збитків власникам землі та землекористувачам підлягає затвердженню рішенням виконавчого комітету, проект рішення якого готується управлінням земельних ресурсів. У випадку невиконання фізичною або юридичною особою зобов’язань щодо відшкодування збитків, управління земельних ресурсів передає матеріали до юридичного департаменту для підготовки позову про примусове відшкодування збитків в судовому порядку», – зазначив Мирослав Гавриляк.

Зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг м. Львова, або як електронне звернення до 31 травня 2018 року.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

10 години тому