Новини

У Львові чиновники залишили водіїв трамваїв без вбиральні (ФОТО)

У Львові водіїв трамваїв залишили без вбиральні.

Як пише “Четверта студія”, “Трудова Галичина” у ФБ повідомляє, що “спочатку у водіїв забрали кімнати для відпочинку, а тепер позбавили доступу до вбиральні. Про це в своєму блозі повідомляє один із співробітників Львівелектротрансу”.

“Минулого тижня водіїв трамваїв, які працюють на 2 маршруті чекала прикра несподіванка. У колишньому приміщенні, яким раніше користувалось ЛКП “Львівелектротранс” по вул. Коновальця, де тепер знаходиться Центр управління дорожнім рухом чиновники цього “поважного” закладу перекрили водіям доступ до туалету змінивши магнітний код.

Причиною ніби слугувало те, що в туалет ходять сторонні особи. Але розуму не вистачило для того, щоб перекодувати магнітні ключі водіям. Керівництво Львівелектротрансу шостий день не здатне забезпечити водіям доступ до туалету.

Нагадаю, що в приміщенні раніше знаходилось також місце відпочинку водіїв. Тепер під час обіду водії змушені харчуватись у трамвайному вагоні. Гарне піклування за здоров’я водіїв керівництвом ЛЕТу, особливо під час карантину” – йдеться в повідомленні.

Колись Європейський банк реконструкції і розвитку виділив декілька мільйонів євро на створення ЛКП “Центр управління дорожнім рухом”. В задачі центру входило управління розумними світлофорами і створення сприятливої “зеленої хвилі” для трамваїв. Очікувалося, що це на 20% збільшить швидкість пересування трамваїв. Ця висока місія створює особливо контрастне тло для історії з магнітними ключами. Виявляється, що структура покликана організовувати таку складну систему як рух міського електротранспорту на ділі не здатна навіть ефективно керувати доступом водіїв до вбиральні.

Скриншот ФБ
Скриншот ФБ/Трудова Галичина
Фото: ФБ/Трудова Галичина
Фото: ФБ/Трудова Галичина

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник “Арени Львів” Юрій Майборода отримав підозру у службовій недбалості

Мене хочуть посадити під цілодобовий домашній арешт, зараз тільки під нічний, хоча я взагалі як…

5 години тому

Скільки заробив директор “Львівавтодору” Садового

Квартира, дві земельні ділянки та більше мільйона зарплати: що задекларував директор ЛКП “Львівавтодор”

13 години тому

У Львові горіла трансформаторна підстанція

Люди були без світла

13 години тому