Новини

У Львові чоловік вдома зберігав боєприпаси (ФОТО)

11 вересня о 13.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство, яке у квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Левицького у Львові, чинить 31-річний мешканець.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

За вказаною адресою негайно виїхала група протидії домашньому насильству Львівського районного управління поліції №2. Під час перевірки правоохоронці виявили у помешканні предмети, схожі на комплектуючі до зброї та різноманітні боєприпаси.

На місці події працювали: слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1 та спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини. Під час невідкладного обшуку у квартирі правоохоронці виявили та вилучили предмети, схожі на комплектуючі до зброї, набої різних калібрів, магазин до вогнепальної зброї, запали до гранат, корпуси гранат, підривачі, елекродетонатори, порохові заряди та ємності з речовиною, схожою на порох та ножі.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Також встановлено, що боєприпаси належать 52-річному власнику квартири – він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють походження боєприпасів. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

У Львові модельєрка Оксана Караванська провела лекцію

Для дружин та дітей захисників організували лекцію модельєрки Оксани Караванської

30 хв. тому

У Львові для військових виділили мільйон гривень

Сесія затвердила Програму підтримки Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на 2024…

36 хв. тому

У Львові чемпіони і призери Дефлімпійських ігор отримають премії

Відтепер грошові винагороди одержать також чемпіони і призери Дефлімпійських ігор

60 хв. тому

Завтра Львів попрощається із захисником Олексієм Дудиком

Після завершення навчання проходив строкову військову службу у Навчальному центрі імені Василя Вишиваного Національної гвардії…

1 годину тому

У Львівській громаді побільшає парків

Марія Чижишин зауважила, що мова йде про відведення земельних ділянок під сквер та парки, аби…

1 годину тому