Новини

У Львові біля житлових будинків вибухнув автомобіль (ВІДЕО, ФОТО)

У Львові вогонь знищив автомобіль, а поруч припаркований пошкодив.

Як пише «Четверта студія», у ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що  15 липня о 06:00, надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Шевченка, 60 в автомобілі “Renault Espace”.

До місця події негайно направили вогнеборців 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. По прибуттю до місця виклику, автомобіль був охоплений вогнем, вогнеборці не гаючи часу розпочали гасіння пожежі.

О 06:12 пожежу локалізовано та о 06:17 повністю ліквідовано.

Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців, вдалось врятувати від повного знищення вогнем поруч припаркований автомобіль.

Внаслідок займання вогнем знищено автомобіль “Renault Espace”. А в автомобілі “Nissan QASHQAI” пошкоджено переднє колесо, крило, фару та бампер на площі 1 кв. м.

До ліквідації пожежі залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини події встановлюються.

 

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

 

Як пише LMN, дим від пожежі сягав 8-го поверху.

“На камері підпалу, наче, не видно. Припускають, що вибухнула газова установка. Спочатку пролунало два сильних вибухи, як від великих петард. Люди думають, що такий звук міг йти від шин, які горіли. Дим сягав до 7-8-го поверхів. Сусіди одразу повибігали, аби відігнати свої машини. Але пожежники приїхали досить швидко і загасили вогонь”, – каже LMN очевидиця подій Юлія.

Як розповіли  у страховій компанії АСКА, якщо у власників автомобілів оформлена цивільно-правова відповідальність, компенсації за пошкоджені автівки вони не отримають.

“Автоцивілка розповсюджується лише на ДТП, або ж коли ваш припаркований автомобіль пошкодив інший. У випадку пожежі вона не діє. Компенсацію власники можуть отримати лише, якщо вони оформили КАСКО. Але це досить дороге страхування, у Львові мало хто його купує. Автоцивілка коштує близько 1 тис. грн, натомість КАСКО – орієнтовно 10-30 тис. грн, залежно від автомобіля”, – кажуть у страховій компанії АСКА.

Фото очевидців події/LMN
Фото очевидців події/LMN
Фото очевидців події/LMN

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

14 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

14 години тому