Новини

У Львові батьки хочуть вберегти дитину одне від одного

У середу, 12 січня, о 18:20 в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ вийде новий випуск соціального токшоу «По-людськи». У випуску розбиратимуть ситуацію сім’ї зі Львова, де батьки хочуть вберегти свою дитину одне від одного.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення телеканалу.

До студії завітає чоловік, який вимагає позбавити батьківських прав матір його трирічної доньки. Роман звинувачує колишню дружину в пияцтві й розпусному стилі життя. Сестра Юлії захищає молоду маму і звинувачує Романа в тиранії. Сама Юлія стверджує, що колишній чоловік бив та знущався з неї. Жінка переконує, Роман незаконно викрав дитину і з ним дівчинка в небезпеці. Що насправді відбувається в молодій сім’ї? Обоє батьків пройдуть детектор брехні, котрий викриє приголомшливу правду.

Хто з батьків нахабно бреше та на чиєму боці законне батьківство, дивіться у сьогоднішньому випуску.

Дивіться соціальне токшоу «По-людськи» о 18:20 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. У повторі випуски програми — о 12:00.

Всі охочі розповісти свою історію у студії соціального шоу «По-людськи» можуть телефонувати до редакції за телефоном: +38 067 355 49 49, або писати на пошту: pl@suspilne.media.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У центрі Львова зникло світло (ВІДЕО)

Вулиці Львова поринули у темряву

6 години тому

У Львові горіло сміття Садового (ВІДЕО)

Перед черговим кредитом на Пластову

11 години тому

Гончаренко закликав скликати позачергову Раду

Через ситуацію на Харківщині

12 години тому