Новини

У Львові анонім зірвав роботу розважального центру повідомивши про закладені вибухові пристрої

У Львові на кілька годин було припинено роботу торгово-розважального центру після анонімного повідомлення про замінування. Яке було зроблено з таксофону у центрі міста.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 2 вересня від чергового ГУ НП у Львівській області отримано інформацію, що на лінію “102” надійшло о 17:01  анонімне повідомлення, про закладення вибухових пристроїв у торгово-розважальному центрі “Форум – Львів” за адресою:  Львів вул. Під Дубом, 7-Б.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

На місцях подій, працювали основні підрозділи сил цивільного захисту області і міста Львова. Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На час обстеження з торгово-розважального центру було виведено близько 4800 відвідувачів та 400 працівників.

Спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень торгово-розважального центру та прилеглої території.

О 19:15, пошукові роботи завершено – вибухового пристрою виявлено не було.

Попередньо встановлено, що дзвінок було здійснено з таксофону, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Князя Романа, 32.

Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 годину тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 годину тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

1 годину тому