У Львівському онкологічному центрі реконструювали поліклінічне та радіологічне відділення (ФОТО)

Новини 29 Грудня, 2020 405

Фото: Олег Дуда

Сьогодні, 29 грудня, відбулося відкриття корпусів КНП ЛОР Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру після реконструкції. Йдеться про поліклінічне та радіологічне відділення.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Львівської облради, голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда, повідомляє “Четверта студія”.

“Це дуже важлива і приємна подія для нашої лікарні.Хочу зазначити, що корпуси онкоцентру, котрі функціонують з 1965 року і забезпечували лікування онкологічних пацієнтів радіологічного та хіміотерапевтичного профілю, потребували реконструкції та оновлення умов перебування. У зв’язку із зміною Державних норм та правил у 2019 році в частині забезпечення умов доступності для мало мобільних груп населення ці приміщення не відповідали необхідним вимогам. Варто зазначити, що така доступність з 2021 року є обов’язковою вимогою з боку НСЗУ для подальшого контрактування медичних закладів України”, – наголосив Дуда.

За його словами, проектні роботи з реконструкції першого поверху старого корпусу лікарні розпочалися ще у 2019 році.

“Загальна вартістю робіт становила 398,2 тис грн. Всередині 2020 року відбулося відкриття першої черги реконструкції, а саме – приміщення поліклінічного відділення. І ось, на кінець року, для прийому хворих вже готові приміщення першого поверху радіологічного відділення. Таким чином, виконано робіт на загальну суму 12 123,3 тис грн. Для нас важливо, що завдяки сучасним умовам онкохворі отримують належну допомогу в якісних та відповідних до норм приміщеннях. Це дозволить створити хороші і комфортні умови для пацієнтів, які перебувають на стаціонарному та амбулаторному лікуванні”, – розповів депутат облради.

Коментарі

Позначки: ,