У Львівському госпіталі помер воїн батальйону “Айдар”, кременчужанин Юрій Опришко

Новини 08 Травня, 2021 1 868

Юрій Опришко Фото: ФБ

У Львівському госпіталі після тяжкої боротьби за життя, 7 травня  помер воїн батальйону “Айдар”, Опришко Юрій Леонідович, позивний “Боня”.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на Офіційній сторінці 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ “Айдар” у ФБ.

«Юрій отримав поранення під час обстрілу позицій ще 9 квітня в районі н.п. Старогнатівка. Майже місяць лікарі боролися за його життя, та нажаль серце воїна не витримало і зранку констатували смерть. Від таких поранень не виживають, але він намагався, бо знав, що вдома чекає сім’я, дружина і двоє дітей, які тепер, через російських найманців залишилися сиротами.

Юрій родом з Полтавщини, проходив службу на посаді головного сержанта штурмової роти, окремого штурмового батальйону. Був дуже хорошою людиною, сильним воїном і гарним товаришем. Важко втрачати побратимів на війні, вічна тобі пам’ять, брате!

Командування батальйону висловлюємо щиросердечні співчуття родині та друзям. Відпочивай з миром воїне! Прощання відбудеться 10 травня об 11.00 у м.Кременчуг на Полтавщині», зазначається у повідомленні.

Сьогодні у Львівському госпіталі після тяжкої боротьби за життя помер воїн батальйону “Айдар”, Опришко Юрій Леонідович,…

Опубликовано Офіційна сторінка 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ “Айдар” Пятница, 7 мая 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: ,