У Львівській області перекинулась вантажівка (ФОТО)

Новини 01 Квітня, 2021 315
У Львівській області перекинулась вантажівка. Фото: ДСНС

У Львівській області перекинулась вантажівка. Фото: ДСНС

30 березня у селі Козьова Стрийського району водій вантажного автомобіля “Renault 430” не впорався з керуванням та з’їхав в кювет.

Про це повідомляє Сколівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, пише “Четверта студія”.

Внаслідок ДТП травмовано водія “Renault 430”, якого із травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в Сколівську ЦРЛ та стався витік бітумної емульсії з пошкодженої цистерни автомобіля в місцевий потічок.

Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по завантаженню піску в поліетиленові мішки для створення штучного насипу з метою мінімізації попадання бітумної емульсії в річку Орява.

Станом на 09.00 годину 31 березня моніторингом встановлено, що бітумна емульсія переливається через штучний насип та попадає в річку Орява. На місце події направлено оперативну групу в складі 2-х чоловік та чергове відділення 24-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Сколе на САРМ-Л.

По прибуттю встановлено, що дана речовина переливається через штучний насип та протікає безіменним потічком на відстані 150 метрів і попадає в річку Орява, яка являється притокою річки Опір. Візуально спостерігалося наявність бітумної емульсії в річці Орява на відстані 200 метрів.

На місці події організовано доставку піску силами дорожньої служби (Технобудцентр і ДП Сколівська ЛГ) та мішків силами Сколівської ТГ. Особовим складом 24-ї ДПРЧ проведено роботи по завантаженню піску в мішки для створення 3-х штучних насипів з метою мінімізації попадання бітумної емульсії в річку Орява. Станом о 14 год. 20 хв. 31 березня дані роботи завершені.

Також Козівською ТГ організовано роботи по підняттю автоцистерни з кювету за допомогою автокрану. Станом на 13 год. 23 хв. 31 березня автоцистерну було піднято.

Екологічною інспекцією у Львівській області проведено відбір проб води та грунту на місці аварії.

Коментарі

Позначки: , ,