Новини

У Львівській обласній клінічній лікарні здобуватимуть професійні навики 70 інтернів

Сьогодні, 1 серпня, у Львівській обласній клінічній лікарні відбулася посвята в інтерни.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОР.

Цьогоріч професійні навики у комунальній лікарні обласної ради приїхали здобувати 70 майбутніх медиків з різних регіонів України. Інтернатуру студенти проходитимуть за 16 спеціальностями, зокрема, це акушерство і гінекологія, анестезіологія, хірургія, отоларингологія, неврологія, офтальмологія, внутрішні хвороби (ревматологи, гастроентерологія, кардіологія, радіологія).

Під час вітального слова голова Львівської обласної ради Ірина Гримак наголосила, що обласна лікарня – це одна з найдосвідченіших установ області, яка має давню історію і є прикладом професійної медицини.

«Радо вітаю вас на Львівщині і в колективі лікарні, який знаю як рідних.

Медицина – це без сумніву покликання, це велика любов до людей, до своєї праці, це порятунок життя.

Бажаю вам у цій лікарні здобути практичні навики та докласти максимум зусиль для особистого розвитку та медицини загалом.

Наше спільне завдання з керівниками наших комунальних установ – ставати кращими, бути прикладом для інших і робити усе для того, щоб кращі фахівці залишалися тут, у нас на Львівщині», – зазначила Ірина Гримак.

Парламентар з Португалії Рікардо Баптіста Лейте, який приїхав до Львова з волонтерською місією, розповів, як у світі захоплюються українськими лікарями, які працюють зараз у надскладних умовах. «Ми солідарні з Україною і українським народом. Ми готові вам допомагати, адже нам треба залишатись об’єднаними і працювати разом», – зауважив парламентар.

Рікардо Баптіста Лейте ініціював кампанію зі збору коштів для допомоги дитячому відділенню Львівської обласної клінічної лікарні, зокрема закупівлю постінтенсивного обладнання для новонароджених і встановлення системи кисневих трубок для дитячої реанімації та стаціонару лікарні.

Директор лікарні Михайло Гичка подякував усім присутнім за підтримку розвитку лікарні та наголосив, що установа є відкритою до професійного зростання та готова допомагати завдяки висококваліфікованим лікарям та наставникам.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

3 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

3 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

3 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

7 години тому