Новини

У Львівській обласній клінічній лікарні запрацювало оновлене відділення (ФОТО)

У Львівській обласній клінічній лікарні тепер  працює оновлене відділення інтенсивного та постінтенсивного лікування новонароджених.

Про це повідомив в о голови ЛОР Юрій Холод, інформує Четверта студія.

Його роботу планували запустити разом із  пологовим корпусом, який за кошти обласного бюджету відремонтували та відкрили у 2022 році, проте війна трохи завадила планам.

Тож наразі наш обласний медзаклад надає повний комплекс допомоги вагітним, породіллям і немовлятам. У лікарні є все необхідне сучасне обладнання та фахівці для виходжування передчасно народжених діток: дихальна підтримка, сурфактантна терапія, використання донорського грудного молока, спеціалізоване лікування сітківки ока, раннє втручання, реабілітація та інші процедури. 

Тож з пологового обласної клінічної лікарні діток, які потребують спеціалізованого лікування і підтримки, вже не треба буде транспортувати в інші медзаклади.

З обласного бюджету ми скерували 3 мільйони гривень на встановлення системи вентиляції в оновленому відділенні. І ще 2 мільйони 300 тисяч гривень — на ремонт приміщень відділення реабілітації раннього дитинства в неонатологічному корпусі лікарні. 

«Щиро вдячний всім, завдяки кому цей проєкт став можливим. А також особлива вдячність нашим медикам, в чиїх руках все це обладнання в оновлених приміщеннях запрацює по-справжньому. 

Дякуємо нашим захисникам, завдяки яким ми можемо тут, у тилу, дбати про здоровʼя українських дітей, нашого нового нашого покоління», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Луценко підтримав відставку Шмигаля

Бо некомпетентность, мародерство і безпорадність Уряду в мяких кріслах все сильніше бʼє в спину тим,…

18 години тому