Новини

У ЛКП «Львівавтодор» назвали помилки валідації

У ЛКП «Львівавтодор» назвали три поширені помилки під час реєстрації проїзду персоналізованими і загальними ЛеоКарт, банківськими картками та телефоном з функцією NFC.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Так, перша помилка полягає в тому, що пасажири прикладають картку/гаджет до валідатора навмання, а не цільово до зчитувача.

Для успішної реєстрації проїзду необхідно піднести носій, яким оплачують/валідують поїздку, до зони зчитування під екраном валідатора, де є позначка безконтактної оплати. Якщо прикласти картку навмання – валідатор може її «не побачити» і тоді зареєструвати проїзд не вдасться.

Друга помилка – якщо пасажири надто швидко забирають носій (картку чи гаджет) від зчитувача і валідатор не встигає розпізнати його

Під час валідації проїзду, ЛеоКарт, банківську картку чи телефон з функцією NFC необхідно прикласти до безконтактного зчитувача та дочекатися зеленої відмітки і одинарного звукового сигналу.

Третя помилка – під час реєстрації проїзду пасажири не дивляться на екран валідатора.

Наголошуємо: підтвердженням успішної реєстрації проїзду є зелена відмітка на валідаторі у супроводі одинарного звукового сигналу. Якщо сплачуєте телефоном, обов’язково дочекайтеся такої відмітки саме на валідаторі, а не лише у вашому гаджеті», – наголосили у ЛКП «Львівавтодор».

До слова, на сьогодні у Львові 65% пасажирів валідують/оплачують проїзд у громадському транспорті картками ЛеоКарт. Загалом мешканці оформили та придбали 380 тис. персоналізованих та загальних ЛеоКарт.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львівська обласна державна адміністрація повністю сприяє розслідуванню у Великому Любіні

"Тримаю ситуацію на особистому контролі. Буду інформувати про хід розслідування. На час проведення перевірки керівника…

57 хв. тому

На Львівщині директора підозрюють у вчиненні насильства над дітьми

У навчально-реабілітаційному центрі

1 годину тому

У Львові згорів електровелосипед (ВІДЕО)

На Богдана Хмельницького

5 години тому