Новини

У лікарні помер львів’янин, який п’ять місяців боровся за життя

Сьогодні, 26 грудня, відійшов у вічність 39-річний мешканець Рясного Тарас Ільків.

Про це пише Варта-1, інформує Четверта студія.

П’ять місяців Тарас боровся за життя.

“Тарас був сумлінним працівником в банківській сфері, надзвичайна добра, позитивна і виважена людина по житті. Ніколи не відмовляв в допомозі іншим.

Надзвичайно багато було підтримки зі сторони не байдужих людей в допомозі врятувати Тараса: Леся Турашвілі, Юрій Добуш, Ігор Фінканін, Наталія Шелестак, Неля Васюта, Олександр Шляховський, Юрій Холод, БФ “Серця надії” Табачук Юра і всі небайдужі, які допомагали фінансовою та моральною підтримкою”, – йдеться у повідомленні.

Парастас відбудеться у вівторок 28.12.2021 року у Храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла (Львів – Рясне-1) в капличці. Похорон у середу 29.12.2021 року.

Нагадаємо, у ніч на 20 липня цього року, 38-річний Тарас Ільків у мікрорайоні Рясне став жертвою розправи невідомих осіб. Він перебував у комі в реанімації 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова з діагнозом геморагічний інсульт — крововилив у мозок та термічними опіками обличчя та тіла.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові горіло сміття Садового (ВІДЕО)

Перед черговим кредитом на Пластову

26 хв. тому

Гончаренко закликав скликати позачергову Раду

Через ситуацію на Харківщині

43 хв. тому

Фінансова підтримка на закупівлю товарів для потреб Сил оборони: триває акредитація підприємств та волонтерських організацій

Акредитацію реалізовують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки

3 години тому