У київському госпіталі помер поранений Герой зі Львівщини Богдан Коваль

Новини 12 Лютого, 2024 92

Вічна пам’ять!

У війні з російським загарбником Дрогобицька громада понесла ще одну болючу втрату – загинув дрогобичанин Богдан Коваль, який з перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ДМР.

Народився воїн 28 квітня 1966 року у Дрогобичі. Закінчив ЗОШ №2, де мав багато друзів, з якими досі зберігав теплі стосунки та взаємодопомогу.

Богдан тривалий час працював на автокрановому заводі. У 1999 році одружився, в сім’ї народився син. Частину свого життя дрогобичанин працював за кордоном – у Чехії, Польщі, Швеції та Бельгії.

Однак з перших днів повномасштабного вторгнення Богдан без вагань записався в лави Збройних Сил України, аби стати на захист рідної землі.

Вже з 1 березня 2022 року дрогобичанин ніс службу у 67 батальйоні 103 бригади ТрО та виконував бойові завдання з захисту України на передових позиціях фронту.

На жаль, 24 січня 2024 року Богдан отримав важкі поранення в районі населеного пункту Табаївка на Харківщині. Внаслідок отриманих поранень, вчора, 11 лютого 2024 року життя воїна обірвалось у Київському госпіталі.

У загиблого Героя залишились син, брат та племінниця.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя — Богдана Коваля.

Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи.

Інформацію щодо часу прибуття конвою з тілом захисника повідомимо додатково.

Коментарі

Позначки: