Новини

У Києві затримали чоловіків, які перевозили вибухівку

Столичні правоохоронці затримали чоловіків з автомобілем, у багажнику якого була вибухівка.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ у Facebook.

“На парковці торгового центру на Осокорках у Дарницькому районі співробітники полку поліціі особливого призначення помітили підозрілий автомобіль “Фольксваген”, у салоні якого перебували двоє осіб”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Facebook Нацполіції

“Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили в багажнику рюкзак, у якому було п‘ять брикетів пластиду загальною вагою 6,5 кг та 10 електродетонаторів. При цьому вибухівка була підготовлена до використання”, – уточнили в МВС.

Фото: Facebook Нацполіції

Правоохоронці затримали чоловіків, які були в автомобілі. На місці події працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група районного управління поліціі.

“Імовірно, у них є спільники. Слідчо-оперативна група проводить документування та встановлює всі обставини події”, – зазначили у повідомленні.

За наказом начальника Головного управління Національної поліціі у місті Києві Андрія Крищенка всі патрульні наряди (як піші, так і автомобільні) переведені у підвищену готовність, а відтак посилено патрулюватимуть вокзали, станції метрополітену та місця масового перебування людей. До відпрацювань залучені також 200 військовослужбовців Національної гвардії України.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

12 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

12 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

13 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

14 години тому