Новини

У Києві відбувся другий Міжнародний саміт міст і регіонів

Цьогоріч участь у заході, що проходив у межах діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, взяли понад 250 представників українських та іноземних місцевих громад.

Про це повідомив в о голови ЛОР Юрій Холод, пише Четверта студія.

Це — делегації зі США, Австрії, Німеччини, Італії, Бельгії, Франції, Данії, Польщі, Канади, Чехії, Латвії, Литви, Угорщини, Румунії, Словаччини, Молдови, представники Ради Європи та Європейського комітету регіонів. Іноземним партнерам вчора, зокрема, організували поїздки до деокупованих громад та територій.

Головна мета цієї зустрічі: через якісну комунікацію сформувати якнайширшу коаліцію на підтримку України, органів місцевого самоврядування, мерів міст, регіонів та областей країн світу.

Зосередилися цього разу на найважливішому: реабілітації військових та цивільних, які постраждали від війни, підтримці вимушених переселенців, відновленні та відбудові громад, євроінтеграції на місцевому рівні.

Всі ці теми є дуже важливими для нашого регіону, у кожній з них маємо певні напрацювання та досягнення.

Саме на Львівщині працюють шелтери, діють великі реабілітаційні центри як Superhumans Center та UNBROKEN Ukraine. Наша область стала пілотною для впровадження єдиного вікна надання послуг ветеранам та військовим у ЦНАПах.

Щодо комунальних закладів Львівської облради, намагаємося насамперед максимально вдосконалювати та осучаснювати ті, які надають медичні та соціальні послуги. 

Водночас, часто потребуємо також і підтримки держави, якісних змін до чинного законодавства та розширення співпраці з іноземними партнерами.

«Вдячний ЗСУ, всім нашим партнерам і кожному професіоналу, який на своєму місці наближає перемогу. Разом переможемо», – повідомив Холод.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

50 хв. тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

2 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

3 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

3 години тому