Новини

У грyднi нa eкрaни вийдe сeрiaл зa рoмaнoм львiвськoї письмeнницi «Kaвa з кaрдaмoнoм»

У грудні цього року глядачі побачать екранізацію роману львівської письменниці Наталії Гурницької – «Кава з кардамоном». Серіал вийде на екрани телеканалу СТБ. Відомо, що в ньому порівняно з оригінальним романом ввели нові сюжетні лінії.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Твоє місто.

«Кава з кардамоном» – це перша історична драма з провокаційним еротичним підтекстом. Сама книга пронизана палкими почуттями, і екранізація передає ці емоції глядачам. Одну з головних ролей зіграв відомий польський актор Павло Делонг», – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці стрічки у Фейсбуку.

У грyднi нa eкрaни вийдe сeрiaл зa рoмaнoм львiвськoї письмeнницi «Kaвa з кaрдaмoнoм»

Серіал «Кава з кардамоном» – це драматична історія забороненого кохання українки та польського шляхтича, яка розгортається у Львові ХІХ століття, за часів «Весни народів». Історична драма буде доступна у двох форматах, ще одну версію можна переглянути на YouTube.

Режисером картини став Стас Капралов. Серіал мав з’явиться на екранах ще у 2020 році. Локації для зйомок обрали у Львові, Жовкві та Києві. Головними героями фільму, окрім польського актора Павела Делонга, стала молода українська актриса Ольга Лавренюк.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

1 годину тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

1 годину тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому