Починаючи з суботи, бари, кафе та ресторани Греції почали використовувати свої внутрішні приміщення для прийому клієнтів.
Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Ekathimerini.
Водночас щодо прийому гостей у приміщеннях діють обмеження: один клієнт на 2,2 квадратних метра, не більше шести осіб за столом.
Також клієнти не можуть стояти біля бару. Продукти зі “шведського столу” подає персонал ресторану.
Ресторани в готелях також відкрились в суботу, а на подіях просто неба дозволено подавати їжу та напої.
Продавати їжу та напої, в тому числі алкогольні, дозволено і на пляжах. Але влада рекомендує не збиратися натовпом навколо цих місць.
Також уряд вирішив дозволити в’їзд пасажирам з усіх інших країн, але їм доведеться проходити обов’язкове тестування, ночувати в конкретних готелях і відбувати карантин протягом 7 або 14 днів.
Сім днів на карантині перебуватимуть відвідувачі, які матимуть негативний тест на коронавірус, і 14 днів із позитивним тестом.