У ДТП розбилася відома львів’янка – подруга Фреймут (ФОТО)

Новини 20 Січня, 2020 11 484

Фото: ФБ/"Варта-1"

Прощання із Соломією Островською відбудеться завтра, 21 січня

19 січня ввечері на трасі Київ-Чоп поблизу Житомира сталася смертельна аварія – легкове авто зіткнулося з вантажівкою. Водій легковика загинула.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, про це сповістили очевидці у спільноті “Варта-1”, опублікувавши відповідні фото.

Як стало відомо “Вголосу”, за кермом легковика перебувала генеральний директор львівської клініки естетичної медицини Genesis Соломія Островська. Жінка прямувала до Києва з відпочинку в італійських Альпах.

19.01.2020 автокатастрофа забрала в нас дуже світлу, позитивну, талановиту і розумну красуню, нашу найдорожчу подругу…

Опубліковано Marta Kulynych Понеділок, 20 січня 2020 р.

Ще вранці 19 січня Островська публікувала у своєму Instagram світлини та відео, зроблені в муніципалітеті Лівіньо на півночі Італії.

Українська ведуча і близька подруга загиблої Ольга Фреймут висловила слова співчуття близьким Островської на своїй сторінці в Instagram.

“Сьогодні пішла з життя моя близька подруга – Соломія Островська. Частина мого серця пішла з нею. Не вірю. Буду сумувати до кінця моїх днів. Вона була неземна, занадто ідеальна, щоб бути правдою. Співчуваю рідним Соломії”, – написала Фреймут.

Сьогодні пішла з життя моя близька подруга – Соломія Островська. Частина мого серця пішла з нею. Не вірю. Буду сумувати…

Опубліковано Ольгою Фреймут Понеділок, 20 січня 2020 р.

Як повідомлялося, на Житомирщині під час лобового зіткнення фури та легковика, загинула львів’янка.

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,