Новини

У Дрогобичі обмежать рух транспорту

У зв’язку із монтажними роботами нової теплотраси на вулиці В.Великого – 13 вересня буде тимчасово обмежено рух транспорту поблизу ринку «Володар».

Як повідомили в КП «Дрогобичтеплоенерго» – об’їзд ділянки дороги, що буде охоплена земляними роботами, слід здійснювати по вулиці В. Винниченка та М. Грушевського. Рух транспорту в ділянці прокладання теплотраси на вулиці В.Великого буде перекрито із 8:30 до 15:00 год.

Що стосується руху громадського транспорту – то він також частково буде обмежений. Зокрема автобус №1 (вул.Г.Брама-Центр-Є.Коновальця) здійснюватиме свій маршрут в об’їзд такими вулицями: В.Великого, В. Винниченка, Грушевського, Чапельського, Є. Коновальця. Без заїзду на вулицю Гончара.

Аналогічно із автобусом №4 (Залізничний вокзал-район Млинки) – громадський транспорт виконуватиме свій маршрут вулицями: Площа Злуки, В.Великого, Чапельського, Грушевського, В.Винниченка, В.Великого.

Як розповів керівник КП «Дрогобичтеплоенерго» Ігор Хом’як – нова теплотраса дозволить перевести частину будинків у мікрорайоні М. Грушевського та В. Великого (район школи №14) на споживання тепла від нового твердопаливного котла, який встановлюють в котельні по вулиці Індустріальна.

Новий котел дозволить зменшити обсяги використання голубого палива, з постачанням якого цього опалювального сезону можуть бути проблеми.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

18 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

19 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

20 години тому