Новини

У Дрогобичі на Тимошенко може чекати несподіваний та не надто теплий прийом – ЗМІ

До міста Дрогобич на Львівщині,  їде Тимошенко. Мешканці через соціальні мережі закликають «гаряче» зустріти політика.

Про це повідомляють «Джерела Трускавця».

Як зазначається, «з рекламних бігбордів на нас дивляться їхні обличчя, а багатообіцяючі фрази, взяті з рекламних кампаній, закликають повірити в світле майбутнє –  виборча президенська кампанія у самісінькому розпалі. Вже 31 березня усі свідомі українці обиратимуть нового голову держави».

Як інформують місцеві ЗМІ, до Дрогобича 11 лютого планує завітати один із кандидаті в Президенти України, голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Та от судячи по реакції дописувачів в соцмережах леді Ю на Дрогобиччині не дуже раді. Дописувачі категорично висловлюються про пані Тимошенко та відверто кепкують із тих, хто збирається йти на зустріч із нею. А ще  активно закликають «брати яйця та зеленку, щоб ними зустріти Тимошенко».

Скриншот/”Джерела Трускавця”

Також люди в один голос заявляють – окрім традиційних обіцянок Юлія Тимошенко, певне, везе в Дрогобич і «пакунки з гречкою». Бо коли словесні аргументи політика закінчуються, то в хід іде більш перевірений метод – так званий продуктовий набір для виборця.

Із коментарів людей випливає, що голову партії «Батьківщина» у Дрогобичі може чекати несподіваний та не надто теплий прийом. Як пройде зустріч політика – дізнаємося уже згодом. Тим часом виборцям слід запастися неабияким терпінням, оскільки до кожного містечка України в ці дні завітає з десяток кандидатів в президенти і вислухати обіцянки кожного із них – справа не з легких. Тут головне зуміти відділити зерно від полови.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко