Новини

У Дніпрі помер поранений на Донбасі військовослужбовець 24 ОМБр імені короля Данила

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І.Мечникова помер поранений на Донбасі український військовослужбовець Олександр Грицаюк.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби 24-ї Окремої механізованої бригади імені короля Данила у Facebook.

«З сумом повідомляємо, що сьогодні, в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І.І.Мечникова, від поранень отриманих 25.08.19, внаслідок ворожого обстрілу наших позицій в районі н.п.Мар’їнка, помер воїн 24 ОМБр імені короля Данила – сержант Грицаюк Олександр Володимирович. Олександр Володимирович народився 07.11.1971 та проживав у м.Христинівка, Черкаської області»,- йдеться у повідомленні.

«Це була дуже товариська і позитивна людина…надійний друг та побратим, який хотів і вмів воювати. В колективі користувався неабияким авторитетом, а до служби ставився відповідально і сумлінно», – таким згадують Олександра товариші, – зазначається у повідомленні.

Довідка. 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила (24 ОМБр, в/ч А0998) — військове з’єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України чисельністю у бригаду. Перебуває у складі оперативного командування «Захід». Базується в м. Яворів на Львівщині.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

14 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

19 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

23 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 день тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 день тому