Новини

У четвер Рада розгляне закон про референдум

Верховна Рада має намір почати розгляд законопроекту про всеукраїнський референдум №3612 на засіданні 18 червня. Про це спікер парламенту Дмитро Разумков заявив на погоджувальній раді 15 червня, пише Четверта студія з посиланням на УП.

“На цьому тижні буде розглядатися закон про народовладдя через всеукраїнський референдум №3612. Він був ініційований президентом, був визначений як невідкладний. Думаю, що у вівторок ми розглянемо скорочені строки, а в четвер ми зможемо розглядати його в першому читанні по суті”, – сказав Разумков.

За словами Разумкова, на нардепів чекає непростий пленарний тиждень, оскільки на розгляд винесено багато важливих питань.

Зокрема спікер відзначив, що одним з важливих питань буде план законодавчих ініціатив, який вони мали прийняти ще на початку своєї роботи, але COVID-19 вніс у роботу нардепів серйозні корективи.

Також на цьому тижні депутати розглянуть важливі законопроекти про допомогу креативним індустріям №3377, кадрові питання. На четвер буде виноситись доопрацьована програма дій уряду.

Разумков додав, що Рада працюватиме за таким же графіком, як і на минулому тижні: у вівторок і четвер робота до 12:00, до 12:30 перерва, і до 15:00 – знову робота у пленарному режимі; у середу – робота до 14:00, у п’ятницю на 10:00 година запитань до уряду, замість “Різного” запити, з 11:00 до 12:00 робота у пленарному режимі, до 12:30 – перерва і далі знов робота до 13:00.

Спікер ради закликав нардепів бути відповідальними, зокрема, дотримуватися маскового режиму на засіданнях.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

13 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

13 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

14 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

14 години тому