Новини

У четвер і п’ятницю збережеться тепла погода з дощами

Про це, з посиланням на Укргірометцентр, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

За даними синоптиків, погоду більшості областей у четвер визначатимуть атмосферні фронти з центральної Європи.

Вночі в північних, центральних, Одеській та Миколаївській областях, вдень на Лівобережжі та крайньому заході пройде невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом. На решті території – без опадів. У південно-східній половині та Карпатах вночі, вранці місцями туман.

Вітер південно-західний, 5-10 м/с, у Карпатах удень окремі пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла; в південних, східних і Дніпропетровській областях вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, в Криму до 13°. У Карпатах невеликий сніг, температура протягом доби 1-6° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за весь період метеорологічних спостережень 14 грудня найвища температура вдень була зафіксована на позначці 9,8 градусів тепла у 1950 році, а найнижча вночі – на позначці 23,4 градусів морозу в 1921 році.

У п’ятницю, 15 грудня, у всій Україні, окрім півдня, очікується невеликий дощ, на заході подекуди з мокрим снігом, у Карпатах і Закарпатті помірні опади. Вітер південний, південно-західний, 7-12 м/с, у Карпатах пориви 15-20 м/с.

Температура в південних, східних і Дніпропетровській областях вночі 2-8° тепла, вдень 4-11°, в Криму – до 14°; на решті території вночі від 4° тепла до 2° морозу, вдень 2-8° тепла.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

10 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

11 години тому