Новини

У Червонограді знайшли мертвим чоловіка, якого розшукували більше двох тижнів

На Львівщині знайшли мертвим жителя Червонограда, який з 26 жовтня перебував у розшуку як безвісти зниклий.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що 11 листопада о 13:15 год., у м. Червонограді, у місцевому ставку по вул Стрілецька,  рятувальниками Червоноградського підрозділу Львівської центральної рятувально-водолазної служби було піднято тіло мешканця м. Червоноград 1960 року народження, якого розшукували з 26 жовтня 2020 року.

Обставини події встановлюються.

Як повідомлялося, 26 жовтня близько 19:00 сусіди востаннє бачили Володимира Стефківського. Чоловік зайшов до них і почав дуже незв’язно говорити про те, що хотів би побачити онуку. Після того, як вийшов за поріг, його більше не бачили. Син Володимира Васильовича оглянув усі околиці в районі вулиці Стрілецької (там його батька бачили востаннє). Проте чоловіка ніде не знайшли. До пошуків залучено поліцію. Ні контакти в телефоні, який Володимир Стефківський з собою не взяв, ні пошукові роботи наразі не дозволяють зрозуміти, куди міг піти зниклий червоноградець.

З того, що відомо – чоловік 1960 року народження, міг бути одягнений в сірий светер, спортивні сині штани, кеди. Може страждати на розлади пам’яті.

Ні контакти в телефоні, який Володимир Стефківський з собою не взяв, ні пошукові роботи наразі не дозволяють зрозуміти, куди міг піти зниклий червоноградець.

Опубликовано ЕхоЧГ Суббота, 31 октября 2020 г.

 

 

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

12 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

12 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

13 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

14 години тому