Новини

У бою з окупантами загинув ветеран АТО з Прикарпаття Роман Сметана

Під час російсько-української війни загинув мешканець Івано-Франківська Роман Сметана – учасник АТО, активний учасник ветеранського руху, член правління Міської асоціації АТОвців.

Про це повідомив начальник відділу в області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, передає “Еспресо.Захід”.

“Коли вчора повідомили важку звістку, не вірилося, дуже бажалось, щоб не підтвердилося! На жаль! Дякую за захист, вибач, що не вберегли, ти був справжнім другом та правдивим!”, – зазначив він.

Про час та місце прощання із воїном буде повідомленні додатково.

За даними місцевого видання Galka.if.ua, Роману Сметані було 38 років. Він був військовослужбовцем батальйону “Прикарпаття” – тоді отримав поранення на Донеччині та проходив довге лікування. Після цього займався волонтерством – підтримував побратимів на сході та ініціював екологічні ініціативи вдома.

Після відкритого вторгнення РФ в Україну, разом з добровольцями пішов захищати державу. Загинув в бою на харківському напрямку.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

6 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

6 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

6 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

10 години тому