Творча школа Павла Табакова презентувала музичну прем’єру до Всесвітнього дня шоколаду (ВІДЕО)

Культура 13 Липня, 2020 292

Фото: Галина Гузьо.

Творча школа Павла Табакова презентувала музичну прем’єру «Шоколад: варили-дурили» – до Всесвітнього дня шоколаду.

Про це “Четвертій студії” повідомила Галина Гузьо.

“Це справжній творчий експеримент. Ще у лютому хіт Get Ugly – Jason Derulo взяли в репертуар Творчої школи Павла Табакова як навчальний матеріал. Але коли на одному із занять з хореографії запропонували дітям поімпровізувати, один з рухів нагадав Павлу Табакову процес варіння шоколаду. Ця асоціація засіла в голові – й буквально протягом дня був написаний веселий текст пісні «Шоколад: варили-дурили». І ось до Всесвітнього дня шоколаду юні артисти Творчої школи презентували яскравий «солодкий» кліп”, – йдеться у повідомленні.

Не зважаючи на тривалий карантин, діти працювали онлайн над повноцінним номером до Дня шоколаду. Адже саме на 11 липня у артистів творчої школи було запрошення взяти участь у святковому концерті до дня шоколаду. Коли ж зрозуміли, що виступ відміняється, назважилися створити вокально-танцювальну відеоверсію про шоколад.

Підтримали ідею та допомогли в організації зйомок «Львівська майстерня шоколаду» та «Львівська копальня кави». І позитивний коктейль із шоколаду таки побачив світ. Співайте та заряджайтесь енергією разом із дітьми Творчої школи Павла Табакова!

Веселий кліп «Шоколад: варили-дурили» можна переглянути тут:

Коментарі

Позначки: , ,