Новини

Творча школа Павла Табакова до Дня медика презентувала зворушливий кліп (ВІДЕО)

На зйомках кліпу «Дякуємо лікарям» діти не втримали сліз

До Дня медика Творча школа Павла Табакова презентувала зворушливий кліп.

Про це “Четвертій студії” повідомила Галина Гузьо.

Сусідство з лікарями швидкої допомоги, короткі зустрічі і такі ж короткі розмови про ситуацію з Covid-19 у лікарнях, про їхні переживання, страхи за свої родини надихнули на написання пісні «Дякуємо лікарям». «Ми дякуємо лікарям, що, ризикуючи життям, за тебе й за мене, в цей бій ідуть щодня!” – це ті слова, які заспівали діти із Творчої школи Павла Табакова. Це ті слова, які усі ми маємо повторювати і не тільки напередодні або у День медика. Лікарям потрібна наша підтримка щодня.

Саме тому народилася ідея не просто записати пісню, а й зняти кліп для медиків. Автор зворушливої пісні-подяки лікарям за їхній мовчазний щоденний подвиг – композитор, музикант, співак Павло Табаков.

Ніхто не очікував, що зустріч артистів Творчої школи Павла Табакова з лікарями буде такою емоційною. Дітей просто попросили в кадрі заспівати, подякувати медикам і подарувати квіти, але щирість почуттів проявилася через обійми і сльози. І за кожною сльозою була своя історія. Найменша дівчинка Настя згадала про свою бабусю, яка два роки тому через інсульт не могла ані розмовляти, ані рухатися, і саме завдяки допомозі лікарів зараз має змогу говорити, сміятися і, нехай погано, але самостійно ходити та гратися з онукою. І таких вдячних батьків, дітей, онуків, бабусь та дідусів – мільйони.

Фото: Галина Гузьо.
Фото: Галина Гузьо.
Фото: Галина Гузьо.
Фото: Галина Гузьо.
Фото: Галина Гузьо.
Фото: Галина Гузьо.

Коментарі

Кенцало Юра