Новини

Туроператори Грузії відвідали Львівщину із промоційним туром

Днями завершився чотирьохденний промоційний тур Львівщиною для провідних туристичних операторів Грузії та представників української авіакомпанія YanAir. Тур був ініційований авіакомпанією YanAir у зв’язку з відкриттям 8 червня 2018 року прямого авіасполучення Львів – Батумі.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

В межах програми промоційного туру учасники делегації ознайомилися з санаторно-курортними закладами міст Трускавця, Славського, Волосянки, відвідали Державний історико-культурний заповідник «ТуСтань» та ведмежий притулок Домажир. Також під час туру була проведена робоча зустріч з представниками українських туристичних компаній. Сторони представили свій туристичний продукт та обговорили перспективи розвитку співпраці у сфері туризму між Грузією та Львівщиною.

У межах відвідин Львівщини делегація зустрілася з заступником голови облдержадміністрації Оксаною Стоколос-Ворончук, мером міста Трускавець – Андрієм Кульчинським та головою Славської об’єднаної територіальної громади – Володимиром Бегою.

Зі слів грузинських гостей Львівщина вразила своєю чистотою та гостинністю. Ми знали що Львів – це культурна столиця України та туристичне європейське місто, та для нас стали відкриттям багаті туристичні пропозиції регіону, природа, кухня та гостині люди.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: Грузія

Recent Posts

Будинок вчених повернули громаді Львова

Прокурори через суд

2 години тому

Критична ситуація може бути не на фронті, а в тилу

Наприкінці травня це стане найважчою точкою в історії незалежної України

2 години тому

В Україні 15 тисяч військових не хочуть воювати

Отримали дисциплінарне покарання

3 години тому

Російські пропагандисти поширюють фейк про затримання Залужного

Фейк є частиною російської стратегії зі штучного створення конфлікту між армією та політичним керівництвом України

3 години тому