То є Львів: випустити дитину погуляти у центрі міста стало небезпечно, – Радковець (ВІДЕО)

Новини 27 Жовтня, 2019 1 140

Фото ілюстративне. Джерело: "То є Львів"

Влада зробила із Львова кабак

Міська влада перетворює Львів на кабак, витискаючи мешканців із центральної частини міста.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Вголос», про це в ефірі “Народного толк-шоу” заявив екскурсовод Петро Радковець.

“Більшість туристичних центрів світу, такі як міста в Італії, цей процес пройшли, де з місцевих мешканців не беруть квартирної плати. А навіть є випадки, коли доплачують, щоби люди звідти не виїжджали. Бо як тільки місто покинуть мешканці, місто перестане бути містом.

У нас же є велика проблема в нерозумінні людей, які витискають людей з центральної частини міста, щоби зробити там черговий кабак. Насправді вони цим самі собі ріжуть гілку, на якій сидять. Бо коли вивішують спеціально білизну серед вулиці, людям цього давно не треба, бо вже інша система прання, але це роблять спеціально, щоби люди приїхали і це побачили”, – зазначив Петро Радковець.

“Якщо львів’яни виїдуть з центру міста, залишиться сам кабак. Добре, що про це зараз говорять. Я зараз переглядаю сюжети і фільми з 90-х років, коли ми мріяли про те, щоб працював туристично-інформаційний центр, щоб була нормальна інформація і люди сюди поїхали. Люди поїхали. Але хто? Якщо проходять футбольні матчі, приїжджають футбольні фани. А що їм треба? Пиво. Якщо ми проводимо бізнес-форум, приїжджають люди серйозніші, бізнесмени. Якщо проводимо релігійні зустрічі, приїдуть паломники. Це ще інші люди. Я виріс у центральній частині міста. Тут завжди бавилися діти. Зараз дітей тут майже немає. Бо навіть випустити дитину погуляти у дворі – небезпечно”, – додав екскурсовод.

Як повідомлялося, у центрі Львова мотоцикліст травмував двох пішоходів.

 

Коментарі