Новини

То є Львів: Палац Потоцьких перетворили в генделик та барахолку безкультур‘я (ФОТО)

Вчора по дорозі з Палацу Потоцьких, який перетворили в генделик та барахолку безкультур‘я та хамства пожирання та пойла, зрозумів, що є два Львови. Львів історичний з пам’ятками та історією та Львів сьогодення вандалів та креативних знищувачів.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у дописі Валерія Потюка.

«Львів аверс – з тисячолітньою плідною роботою поколінь талановитих місцян та геніальних архітекторів та будівничих. Та ререверс – бидлячого існування та бездарного керівництва містом. Тотального знищення і безсовісного відношення командою Садового.

Фото: ФБ/ІВалерій Потюк

На аверсі Проспект Свободи, на реверсі цей чудовий торговий центр що розташований на вулиці Банківській. Яке символічне співпадіння свободи та банкування в безпрецедентне знищення міста. Котрий раз зауважую що під час воєн Львів жодного разу так не постраждав, як під час навали Садового та бригади самонемічі. Очевидно, що і всі решта політичні сили байдужі до стану речей у Львові. Але нічого скоро вибори і проявляється галицькі хруні в черзі до корита, щоб дожерти ці брудні помиї Садового. Банери повисять і вітер їх позриває,а все як є так і лишитися. Ось така прикра реальність аверсу та реверсу Львівського буття. З однієї сторони блиск та пиха, з іншої біль та ницість, стабільно закинуті питання чесності та порядності. Брехня та омана. Красти та нищити це норма життя. Говорити правду та зробити зауваження це гріх за який з тобою не розмовляють та постарається змішати з гівном. Ресурсу цим падлюкам хватає на все. Крім порядності! А де би взялась? Ця локація в самому центрі між вулицями Дорошенка та Коперніка. Сьогодні – сімдесять років після війни. Всього-навсього», зазначається у дописі Валерія Потюка.

Фото: ФБ/Валерій Потюк

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

6 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

6 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

7 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

7 години тому