Новини

Ткаченко розкритикував відкриття покерного клубу в Будинку профспілок

Міністр культури та інформполітики Олександр Ткаченко заявив, що вважає неправильним відкриття розважального закладу в Будинку профспілок на Майдані та хоче публічного обговорення щодо цього питання.

“Вважаю неправильним відкриття розважального закладу будь-якого напрямку у місці, де сталися трагічні події Революції Гідності.

Натомість варто було б додатково підтримати Музей Революції Гідності, який частково діє в цьому місці пам’яті та виконує свою важливу суспільну місію з утвердження цінностей громадянського суспільства та боротьби українців за свої права”, – наголосив Ткаченко.

Ткаченко запропонував організувати відкрите обговорення цього питання, а також провести зустріч за участі керівництва Федерації профспілок України, адвокатів та членів сімей Небесної сотні, МКІП, КМДА, громадськості, журналістів та всіх небайдужих патріотів України.

Нагадаємо, у Будинку профспілок, що на Майдані незалежності в Києві, відкрили покерний клуб, про що повідомив клуб спортивного покеру “Full House”.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

42 хв. тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

2 години тому

У Львові злиють в туалет 136 мільйонів гривень

Незабаром місто Львів оплачуватиме роботу транспортних підприємств за кілометр

2 години тому