Новини

Такої кількості близьких до президента людей на ключових посадах як зараз не було при жодній владі, – Гончаренко

При призначенні осіб на ключові в країні посади президент Володимир Зеленський керується принципом кумівства і сватовства, – на цьому наголосив під час «Чату з депутатом» народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко, коментуючи призначення пана Сивохи на посаду в РНБОУ, пише “Четверта студія”.

«Тут варто пригадати те, як кандидат в президенти Зеленський обіцяв нам кінець епохи кумівства. І постійно дорікав, Порошенко тим, що він начебто призначає кумів і партнерів по бізнесу на посади», – додав він.

При цьому політик зазначив, що ж перш ніж робити будь-які висновки і будь-які вироки треба дати людині шанс і подивитися, як вона працюватиме на цій посаді.

Олексій Гончаренко акцентував, що він такої кількості близьких до президента людей на ключових посадах в країні не пам’ятає при жодній владі.

«Голова СБУ – його партнер по бізнесу і сусід. В головному управлінні розвідки – чоловік бухгалтера «95 кварталу». Який «перестрибнув» 11 кар’єрних сходинок і отримав генеральську посаду. Склад ЦВК також «барвить» так би мовити своїми людьми. І ситуація з колишнім генеральним директором «каналу 1+1» Олександра Ткаченко на посаду мера Києва також з цього ряду», – зауважив народний депутат.

«На кожному кроці бачимо родичів, друзів, бізнес партнерів Зеленського. То ж у мене виникає логічне питання. У нас що закінчилась епоха кумівства і почалась епоха сватовства?», – резюмував Олексій Гончаренко.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts